Ezt már én is csináltam.Finom.
10 dkg dióbél
20 dkg alma
12 dkg majonéz
1 fejes saláta
Fél citrom
1 dl tejszín
cukor
Só
A majonézhez hozzákeverjük a tejszínt, citromlével, cukorral, kevés sóval ízesítjük.
A salátát kisebb darabokra tépkedjük, az almát kis kockákra, a diót durvára vágjuk, végül belekeverjük az elkészített mártásba.
A félretett salátalevélre helyezzük a kész mártást.
Jól lehűtve tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.