Isteni finom! :)
A torta alaphoz:6 tojás,6 evőkanál víz,30 dkg cukor10 dkg darált dió,20 dkg liszt,1 vaniliás cukor csipet só Krém:20 dkg fehér csoki(jó a Lidil-es)265 -3 ddl hulala 1 doboz Mascarpóne(25 dkg)2 db habfixáló
Szétválasztjuk a tojásoskt,a fehérjéből kemény habot verünk.A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral és a vízel,vaniliás cukorral.Összeforgatjuk a diót a liszttel,hozzákeverjük a sárgákhoz majd fakanállal a felvert habot..Kerek torta formába öntjük a forma aljába sütőpapírt teszünk vagy vajazzuk és liszttel meghintjük a formát.180 fokon megsütjük tűvel ellenőrizzük hogy kész van-e.Kicsit hagyjuk hűlni majd kivesszük a formából 3 felé vágjuk és töltjük a krémmel!Krém:gőz fölött felolvesztjuk a csokit mikor hült egy kicsit hozzákeverjük a mascarpónét!A hulalát felverjük a habfixálóval ,majd a két krémet összekeverjük ezzel töltjük a tortánkat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.