Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 22 kedd Csilla, Noémi névnapja

Főoldal » Dinnyekehely őszibarack vodkával

felvitel dátuma: 2011-06-04 18:14:47       mai nézettség: 1       nézettség: 2441
részletes recept
Dinnyekehely őszibarack vodkával
Hozzávalók 2 személyre:

1 db zöld dinnye
1 db banán
1 db alma
1 db narancs
3 db nektarin
30 dkg eper
fél dl őszibarack vodka
1 db citrom
tejszínhad diszítéshez

Előkészületi idő: 20 perc


Elkészítés:

A zölddinnyét cakkozó késsel felébe vágjuk, kiszedjük a magokat, kiskanállal kiszedjük a húsát.
A megtisztított almát, banánt, narancsot, epret, fel daraboljuk, citromlével megöntözzük ( hogy ne barnuljon meg ) és a dinnyehussal összekeverjük, és megöntözzük gyümölcs vodkával. ( ha gyermekeknek készítjük akkor a vodka elmarad )
beletöltjük a kivájt dinnyehéjba, legalább 2 órára hűtőbe helyezzük. ( így jól összeérik az íz )
Tálaláskor tejszínhabbal díszítjük.

Szakács: Pille


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*