1 db zöld dinnye
1 db banán
1 db alma
1 db narancs
3 db nektarin
30 dkg eper
fél dl őszibarack vodka
1 db citrom
tejszínhad diszítéshez
A zölddinnyét cakkozó késsel felébe vágjuk, kiszedjük a magokat, kiskanállal kiszedjük a húsát.
A megtisztított almát, banánt, narancsot, epret, fel daraboljuk, citromlével megöntözzük ( hogy ne barnuljon meg ) és a dinnyehussal összekeverjük, és megöntözzük gyümölcs vodkával. ( ha gyermekeknek készítjük akkor a vodka elmarad )
beletöltjük a kivájt dinnyehéjba, legalább 2 órára hűtőbe helyezzük. ( így jól összeérik az íz )
Tálaláskor tejszínhabbal díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.