Nagyon fincsi desszert!De egy tartalmas levessel ebédre is szuper!Gratula!
1 bogre koles /nálam 25 dg
1 bogre víz
1 bogre tej
pici só, Xilit vagy édesíto
5 dg vaj
10 dg mazsolya
25 dg túró
3 tojás
vanília aroma,
200 gr savanyú tejfol
3 e.k. diabetikus baracklekvár
A víz, tej, pici só keverékében megfozzuk a kolest. Ha langyos, hozzáadjuk a vajat és 1 evokanál Xilitet. Kihutjuk.
A túróhoz hozzáadjuk a 3 tojás sárgáját, 1 evokanál Xilitet, 1 mokkáskanál vanília aromát. Majd a túrós masszát a koleshez keverjuk. Belészórjuk az áztatott mazsolyát, óvatosan hozzákeverjuk a felvert tojáshabot is.
Kivajazott kisebb tepsibe ontjuk, a tetejére rásimítjuk a tejfolben elkevert dia-baracklekvárt.
Alsó rácson légkeveréssel 25 perc alatt megsutjuk.
Nagyon fincsi desszert!De egy tartalmas levessel ebédre is szuper!Gratula!
Anna! Ez nagyon egészséges és nekünk cukrosoknak egy kitűnő desszert!
Mentve!Nagyon jó!
Koszi szépen!
Ez nagyon tutti recept Anna és guszta is!
Régóta keresek ehető, finom diabetikus édességeket a páromnak. Nagyon megörültem, mentettem a többivel együtt köszönöm!
Nagyon finom lett,de én nem tettem bele mazsolát,mivel cukorbeteg vagyok,és nem tesz jót..Gratulálok.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.