Kiprópálom! Jól néz ki!
-80 dkg csontnélküli karaj
-30 dkg darált hús
- 1 csokor zöldhagyma
-1 csokor perezselyemzöld
- 3 gerezd fokhagyma
-1 tojás
-fél zsemle
- só, bors
- pirospaprika
- olaj.
A húst felszeletelem kipotyolom sózom borsozom, A darált húshoz hozzáadom a beáztatott és kinyomkodott zsemlét , fokhagymát, a tojást, sóval, borssal pirospaprikával izesitem, majd hozzáadom az apróra vágott zöldhagymát és petrezselyemzöldet. Ezzel megtöltöm a karajszeleteket, felcsavaromés fogájóval megtűzöm A tepsziben sütöpapirt teszek ráhelyezem a husokat 150 fokon 1 órát sütöm .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.