50 dkg darált hús
50 dkg kocka tészta
2 dl paradicsomlé
1 nagy fej hagyma
3 dl ketchup ,nekem házi
4 gerezd fokhagyma
2 evőkanál pirospaprika
1 evőkanál oregánó
1 kiskanál kakukkfű
só, bors, olaj
20 dkg trappista sajt
Elkészítés :
A hagymát felkockázom majd olajon elkezdem pirítani. Ha egy picit már megbarnult, adjuk hozzá a fokhagymákat is, majd mehet a hús is a serpenyőbe, sózzuk és borsozzuk ízlésünknek megfelelően. Amíg a hús pirul, addig főzzük ki a tésztát enyhén sós vízben. A húshoz adjuk hozzá a paradicsomlevet, majd az oregánót és a pirospaprikát ,kakukkfüvet is,illetve a házi ketchupot kevejük jól össze, és főzzük őket együtt, amíg a hús teljesen meg nem puhul.
Ha már elég puha a hús, és a szósz is elég sűrű, dolgozzuk össze a tésztával, és tegyük egy tűzálló edénybe, a tetejére reszeljük rá a sajtot Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, és tegyük be pirulni az ételt, amint a sajt eléggé megpirult már fogyasztható is a finom tészta .
Jó étvágyat .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.