Tészta: bolti vagy házi kelt tészta ( en boltit hasznaltam most) Toltelek: 50 dkg darált borju hús 5-10 dkg darált faggyu So,bors izles szerint Csipet őrölt kömény Kb 30 ml olaj 2 hagyma apróra vagva Tetejere: 1 felvert tojas Szezammag
A tesztat nyujtsuk vékony téglalap alakúra, majd vagjuk tetszőleges méretű kockákra. Az apróra vágott hagymát üvegesre dinszteljuk,majd vegyük le a gazrol. Keverjuk a hagymahoz a daralthust es Izesitsuk. Minden kockára vágott tésztára tegyünk a toltelekbol es alaposan zárjuk le a szeleit. Tetszőlegesen formazhatjuk .( en mint a turosbatyu formaztam,de keszitettem töltött zsömle formát is)Sutopapirral belelt tepsibe tegyük.Tetejet kenjük meg felvert tojással es szórjuk meg szezammaggal. 190 fokra elomelegitett sütőben készre sutjuk kb.40 perc alatt.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.