6 szelet csirkemell
3 szelet gépsonka
6 szelet ananász
1,5 dl tejszín
10 dkg sajt
étkezési keményítő
curry
kurkuma
őrölt kömény
2 gerezd fokhagyma
só
édeskömény
gyömbér
koriander
olívaolaj
őrölt chili
petrezselyem zöld
görögszéna
A hússzeleteket helyezzük egy tűzálló tál aljára, vagy tepsibe.
A fűszereket keverjük össze az olívaolajjal, tejszínnel és egy kis vízzel, majd forraljuk fel.
A mártást öntsük a hússzeletekre.
A sonkaszeleteket vágjuk ketté, helyezzük a húsra, az ananász szeleteket is osszuk el a hús tetején.
Szórjuk meg sajttal, előmelegített sütőben, lefedve süssük 30 percig, majd vegyük le a tetejét és süssük szép pirosra.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.