Nagyon jó ötlet, most pont fogyozom, de enni is szeretek, ezt pont nekem való
csirkemell filé: 0,80 kg
só: ízlés szerint
őrölt bors: ízlés szerint
étolaj: 2 dl sütéshez
rizs: 0,16 kg
liszt: 0,08 kg
tejszín: 0,2 l
mazsola: ízlés szerint
vöröshagyma: 2 közepes fej
curri por: ízlés szerint
friss zöldség a díszítéshez
Finomra vágott vöröshagymát aranysárgára pirítjuk, a csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, majd hozzáadjuk, fűszerezzük sóval-, borssal-, currivel ( szép sárga színt ad ), és az egészet készre pirítjuk.
Liszt szórással sűrítjük 8 óvatosan öntsük a lisztet, hogy ne legyen csomók ), tejszínnel fölengedjük, majd hozzáadjuk a mazsolát, és kiforraljuk.
Rizst puhára főzzük, és merőkanálba tömködjük, majd kiöntjük ( így kapunk egy félgömb formát )
Ízlésesen tálaljuk, díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.