Szuperül néz ki!!
Hozzávalók: 6 szelet tarja, só, fűszerkeverék, én a fokhagymás sót használom, van benn lestyán, rozmaring borsikafű turbulya. 10 dkg, cokorborsó, 1 kis fej vöröshagyma, zsír, vagy olaj a sütéshez,pici liszt.
Elkészítés: A hús szeleteket vékonyra kiverem, sózom, fűszerezem,és kevés zsiradékon egy serpenyőbe teszem. picit sütöm mindkét felét, utánna öntök rá egy kevés vizet,és beleteszem a cukorborsót. Együtt főzöm mig mindegyik megpuhul. Egy kislábosba felkockázom a voroshagymát, rózsaszinre párolom teszek hozzá kevés lisztet,és vizzel felengedem, majd evvel besürítem a húst, ha sűrű lenne teszek hozzá még kevés vizet.Jól összesütöm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.