Nagyon étvágygerjesztő!!!:))
Hozzávalók: kb. 25 dkg. zöldborsó,2 db, ságarépa, 1 db. fehérrépa,2 zeller levél, kevés zsiradék, pici pirospaprika, és liszt.
Másik leves hozzávalói: 1 fakanál csirke zsír, 25 dkg. cukorborsó, 2 sárgarépa, 1 fehérrépa, zellerlevél, egy kis darab paprika.Kevés ételízesítő.
mindkettőhöz: 1 tojás,és annyi búzadara, hogy közepes keménységü tésztát kapjunk.
Elkészítés: A zsiradékon a hozzávalókat mindkét esetben megpáróljuk,beletesszük a zeller levelet, a kicsi darab paprikát. Az elsőhöz keverek kevés lisztet, jól összekeverem, beleteszem a pirospaprikát, és felengedem vizzel. Ha a répa megfőtt, 1tojásból daragombócot készítek,és beleszaggatom.
A másik leveshez nem teszek lisztet ,kevés ételízesítőt teszek bele, és ha megfőtt, 1 tojásból és a búzadarából gombocot készítek, és bele szeggatom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.