1 db zsenge cukkini
1 db paradicsom
kenyérszeletek (másnapos kenyérből a legjobb)
olívaolaj
só
A cukkinit megmossuk, a zöldjét rajtahagyhatjuk, ha egy szép, hibátlan darabról van szó, felkockázzuk. A paradicsom húsát szintén felkockázzuk, levét lecsepegtetjük róla. Egy sütőpapirral bélelt tepsire rakosgatjuk a kenyérszeleteket, olivaolajjal meglocsoljuk. Mindegyik felszeletelt kenyérre helyezzünk pár cukkinikockát, és az előmelegitett sütőben kb. 180 fokon megpiritjuk. A megpiritott kenyérszeletekre rárakjuk a felkockázott paradicsomot, és sózzuk. Azonnal tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.