tetszik
1 cukkíni
3 keményre főtt tojás
1 darab száraz szalámi, vagy füstölt kolbász
1 tejföl
só
kevés ecet
bors
margarin a tepsi kikenéséhez
A cukkínit hosszában kettévágom, meghámozom, a belsejét kanállal kikaparom, enyhén sós, ectes vízben főzöm 10 percig ( Jobb az íze, ha a cukkínit egy kicsit megfőzöm ebben az ecetes, sós vízben, mintha csak nyersen tölteném, kipróbáltam.) A cukkínit egy margarinnal kikent tepsire helyezem, és megtöltöm a kockákra vágott főtt tojás, a szintén kockákra vágott szalámi,vagy kolbász, tejföl és só keverékével. A tetejét megszórom egy kevés őrölt borssal. Csak addig sütöm az előmelegített sütőben, míg a töltelék meg nem pirul. Kenyérrel a legfinomabb.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.