A lisztet hideg tejjel simára keverjük, és állandó keverés közben megfőzzük, majd langyosra hűtjük, hozzáadjuk a cukrot, sót, és egyenként hozzákeverjük a tojássárgáját, majd jól kikeverjük. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, és óvatosan hozzákeverjük az előzőleg elkészített tésztához. Az olajat felforrósítjuk a palacsintasütőben, és annyi tésztát teszünk bele, hogy kisujjnyi vastagságú legyen, mérsékelt tűzön szép rózsaszínűre sütjük. Nem fordítjuk meg, késsel alányúlva, óvatosan, lapos tányérra csúsztatjuk, megszórjuk cukros dióval, a következőt reszelt csokoládéval. Így folytatjuk, amíg az összes tésztát megsütjük, az utolsó lapot úgy borítjuk a tálra, hogy a megsült legyen felül. 12-15 percre sütőbe tesszük. A sütő ne legyen túl forró, nehogy a lapok között lévő krémes rész átsüljön.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.