4 db tojás
1/2 dl étolaj
1 ek.finom liszt
1 tk.egész kömény
1 tk.pirospaprika
1 mk.őrölt fekete bors
3-4 db babérlevél
ételízesítő
só
1 fej vöröshagyma
ecet ízlés szerint
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
Előkészítés:A vöröshagymát megtisztítjuk.A tojásokat felverjük.
Elkészítés:Kevés olajon kipattogtatjuk a köményt.Rátesszük a lisztet,és zsemleszínűre pirítjuk.Lehúzzuk a tűzről,elkeverjük benne a paprikát.Beletesszük a babérlevelet,sót,borsot,ételízesítőt és az egészben hagyott vöröshagymát.Felöntjük a kívánt mennyiségre és 15-20 percig főzzük.Kivesszük a hagymát ,a felvert tojásokat a forrásban lévő levesbe csurgatjuk.Hagyjuk egyet forrni és vegyük le a tűzről.Ecettel ízesíthetjük a levest.
Jó étvágyat kívánok.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.