Nagyon klassz!!:)
Ezt dupla adagból szoktam készíteni, most feléből készítettem.
A ledarált mákot összekeverem a xilittel és a szódabikarbónával, hozzáadom a tojásokat és az aszalt szilvát, öntök hozzá jó másfél deci vizet, összekeverem és ha szükséges öntök még hozzá. A massza ne legyen túl folyós, de ne legyen száraz sem, inkább krémesebb.
Egy őzgerincformát kiolajozok, a tészta felét elegyengetem az alján, majd a lekvárt, a tészta másik felét is. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 30 perc alatt készre sütöm. Ha kihűlt akkor lehet felvágni.
Nagyon finom, a lekvár jó, ha kemény, mert különben szétfolyik a tésztába sütés közben.
Nagyon klassz!!:)
Nemcsak finom,könnyű,de a mák benne a legjobb kalciumforrás a csontoknak!
Fincsi paleo süti. Én aszalt szilva darabokat és szilvalekvár pöttyöket valamint reszelt citrom héjjat és pici fahéjjat is tettem bele. Készitettem már 2 db reszelt almával is úgy is hamar elfogyott. Köszi a receptet.
jó ötlet, köszi
szeretnk par receptet kinyomtatni ,mivel ugy velem hogy vannak koztuk nagyon egeszseges receptek amit szivesen kiprobalnek.
Nekem nincs xilitem. Nádcukorból vajon ugyanannyi kell?
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.