Nagyon ínycsiklandozó látvány!!
köretnek tészta, savanyúság
A húst megtisztítom, kicsontozom, az inas részektől nagyjából megszabadítom és felkockázom. A hagymát apró kockára vágom és kevés zsíron megpirítom, majd ételízesítőt és tört pirospaprikával összekeverem, pici vizet öntök hozzá, majd a felkockázott húst beleöntöm. Jól elkeverem, pici paradicsomot és paprikát kockázok hozzá. Fedő alatt közepes lángon főzöm addig, amíg fehér lesz a hús és lejjebb veszem a hőfokot. Ízesítem borssal, babérlevéllel, pirosarannyal. Készre főzöm, hogy a bőrös része is puha legyen.
Én tésztával tálaltam és uborkát, illetve lesózott lilahagymát fogyasztottunk hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.