A hagymát a zsíron megdinsztelem, majd rádobom a felkockázott húsokat, fűszerezem és annyi lével engedem fel, hogy ellepje. Figyelni kell, hogy ne égjen oda és mindig pótolni kell a vizet, de csak annyira, hogy sűrű maradjon a pörkölt, puhábá, de inkább omlóssá főzöm. Közben elkészítem a nokedli tésztát a totu túróból, lisztből, búzadarából és a tojásokból és persze annyi vízzel, hogy közepesen lágy nokedli tésztát kapjak. Sózom, a nyers tésztába kaporlevelet is teszek, amitől nagyon különleges ízt kap. Forró, lobogó sós vízben kiszaggatom a nokedlit és a megpuhult pörivel tálalom. Jó étvágyat Nektek!
https://www.facebook.com/groups/fogyjkonnyedeneshatekonyan
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.