Az utolsó mondatod tetszett a legjobban, az ellenörzés mindenképpen fontos tényező. A recept is jó természetesen.
1 kg konyhakész pacal
1 kisebb egész csülök
3-4 nagyfej hagyma
2 paradicsom
2 paprika
só
bors
pirospaprika
majoranna
pirosarany vagy erős pista
pörkölt alap fűszerkeverék vagy gulyáskrém
1 dl olaj
1 üveg százar vörösbor
A hagymát olajon megpiritjuk, majd hozzá adjuk az összeturmixolt paprikát és paradicsomot.
Rövid párolás után hozzá adjuk a konyhakész pacalt és a felkockázott csülköt.
Hozzá adjuk a fűszereket és felöntjük vizzel, hogy ellepje a húst.
Lassú tűzön kb. 4 óra után hozzá adjuk a vörösbort, majd készre főzzük ami még kb 1 óra.
Főzés közben pótoljuk az elpárolgó víz mennyiségét.
A vörösbor kinyítását követően természetessen egy pohárral megkóstoljuk annak minőségét. Ne hogy romlott legyen és ezzel elrontanánk az ételt. :-))
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.