Fél kg savanyú káposzta,
30 dkg füstölt csülök kockázva,
30 dkg száraz bab (egy éjszakát beáztatva)
1 répa
1 zöldség
3 gerezd fokhagyma
egy kis fej vöröshagyma,
só bors,
1 húsleves kocka
kevés tört paprika rántáshoz,
tejföl.
A káposztát kicsit átmosom és apróbbra vágom.
A kuktába teszem a babot, a káposztát és a csülköt.
Gyengén sózom, borsozom, beleszelem a hagymákat, lehet bele tenni babérlevelet is!
Szinezésként egy kis tört paprikát és a húsleves kockát és a csikokra vágott répát zöldséget.
Felöntöm vízzel és bekepcsolom leves programra.
Mikor kész jelez hagyom hogy elpárologjon a gőz utána kinyitom berántom és tejföllel ízesítem!
Természetesen fazékban is elkészíthető!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.