Csöröge fánk: 300g liszt 150 ml tejföl 5 g porcukor 50 g vaj 3db tojássárgája 1 csipet só étolaj a (sütéshez) + porcukor ( a megszorásához) Esetleg lekvár
Elöször a lisztet elmorzsoljuk a vajjal majd hozzá teszünk az összeshozzávalokat és hólyagos dolgozzuk a tésztát könyebb ha az aztán dolgozzuk ki ezután fóliába csomagolni és a hütöbe rakni kb 1 órára. A tésztát lisztezett deszkán 3 mm vastagra nyújtjuk és négyszögletes vágni és a közepét kicsit elvágni és át bújtatva és bő forró olajba kisütni.a végén megszorni porcukorral és tálalni lekárral is lehet vagy alanaturon enni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.