Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 21 hétfő Konrád névnapja

Főoldal » Leves / meleg recept ( tálaláskor ) » Csontleves karajcsontból

felvitel dátuma: 2013-01-05 10:40:28       mai nézettség: 1       nézettség: 3587
részletes recept
Csontleves karajcsontból
Hozzávalók 8 személyre:

Hozzávalók 8 személyre:

1,5-2 kg húsos karajcsont

2 kis fej vöröshagyma

3-4 gerezd fokhagyma

4 szál sárgarépa

3 szál petrezselyem gyökér /fehér répa/

1 db zeller gumó

1 db karalábé

1 db paradicsom

1 db paprika

1 db burgonya

1 negyed fej kelkáposzta

ételízesítő

A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu

10-15 szem egész bors

csipet őrölt gyömbér

csipet őrölt szerecsendió

sáfrányos szeklice

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 120 perc
Elkészítés:

Előkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk. A zellert, karalábét négybe, a sárgarépát, gyökeret nagyobb hasábokra vágjuk.

 Elkészítés: A karajcsontot hideg vízben feltesszük főni. Ha felforrt, lehabozzuk. Hozzáadjuk a zöldségeket, fűszereket és kis lángon nagyon lassan készre főzzük. /míg a zöldségek megpuhulnak/ A csontról leszedett húst tehetjük a levesbe vagy adhatjuk külön ecetes tormával.

étvágyat kívánok hozzá!!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*