Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 21 hétfő Konrád névnapja

Főoldal » Csontleves

felvitel dátuma: 2015-03-01 14:44:04       mai nézettség: 2       nézettség: 2818
részletes recept
Csontleves
Hozzávalók 6 személyre:

Hozzávalók: 50 dkg csont mindegy melyik fajta én most Tarjacsontból készítettem , 2-3 szál sárgarépa fehérrépa , leveszöldség, 1 vöröshagyma, 2 kisebb burgonya, 2 gerezd fokhagyma, só. ételízesítő ,paradicsom ,paprika,

 Tészta :Csiga ,vagy cérna metélt

Én utóbbit használtam Soós tészta terméke

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 120 perc
Elkészítés:

A csontot ízekre vágjuk, fazékba tesszük. Hozzáadjuk a vöröshagymát, a fokhagymát, a burgonyát, bezöldségezzük (sárgarépa, petrezselyemgyökér, zeller, karalábé, zöldpetrezselyem, zellerzöld, paradicsom,paprika .

Megsózzuk,ételízesítőt teszünk bele  felengedjük vízzel és lassú tűzön főzzük. Amikor a hús leválik a csontról és a zöldségek is megfőttek akkor a levest  leszűrjük, csigatésztát vagy cérnametéltet főzünk bele. A tarja  húsa külön tetszés szerint felhasználható.,tormával kenyérrel finom nagyon .

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*