Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 4 vasárnap Mónika, Flórián névnapja

Főoldal » Könnyű » Csontleves

felvitel dátuma: 2011-02-07 20:11:37       mai nézettség: 1       nézettség: 2832
részletes recept
Csontleves
Hozzávalók 4 személyre:
marhacsont: 60 dkg
marhahús: 40 dkg 
vegyes zöldségek ( vöröshagyma, fokhagyma, sárgarépa, petrezselyem, zeller, karalábé): 40 dkg
bors: csipetnyi
só: csipetnyi
csiga tészta: 30 dkg
Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 120 perc
Elkészítés:
A húst és a csontot megmossuk, majd a húst kockára daraboljuk.
A csontot és a húst feltesszük 1,5 l vízbe főni. Folyamatosan lehabozzuk.
Amikor már teljesen átlátszó a lé, a zöldségeket beletesszük és 2 órán át, lassú tűzön főzzük.
Öntünk le levet amelyben a csigatésztát megfőzzük. Ha tészta megfőt leszűrjük, és külön tányérban tálaljuk, ugyanúgy a zöldséget és a húst is külön tálaljuk.
Díszítésként apróra vágott petrezselyem zöldet szórunk a levesbe.
Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*