Marcsika, ez nagyon jól hangzik, mentettem.
A málnát beleöntjük a 2,4 l-es Mesterszakács Nyeles Főzőedénybe és a Mesterfogás Krumplinyomóval kissé összenyomjuk. Az összenyomott málnához keverjük a cukrot és a zselésítőt.
Feltesszük a tűzhelyre és a legmagasabb fokozaton felforraljuk. Amikor elkezd forrni a lekvár, beletesszük az időközben összetördelt csokoládét.
Forrástól számítva 10 percig továbbra is a legmagasabb fokozaton főzzük.
A Mesterfogás Keverőkanállal, aminek lyukas a közepe, állandóan kevergetjük, nehogy odakapjon a lekvárunk.
Levesszük a tűzről, belekeverjük a citrom levét és az 1 ek vanília aromát.
Forrón üvegekbe töltjük.
Az üveget azonnal jól lezárjuk, 5 percre fejre állítjuk, majd visszaforgatjuk és a csokis lekvárunkat végleges helyükre tesszük.
Elkészítéséhez javasolt Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.