Ez egyszerűen gyönyörű!!:))
Hozzávalok:4 db. tojás,25 dkg, porcukor,1 vaniliás cukor, én a boubont használtam, 13 dkg, margarin,30 dkg. liszt, 1 cs. sütőpor, 2.5 dl. tej, 7 dkg. étcsoki.
Elkészítés: Atojások sárgáját a cukorral, a vaniliával,és a margarinnal habosra keverjük. A fele tejet beleöntjük, elkeverjük, és apránként a lisztet a sütőporral együtt, és végül a maradék tejetis belekeverjük. Atojásfehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan belekeverjük a tésztába. A szilikonformát ecsettel kiolajozzuk, kezünkkel minden hova szórunk lisztet, és a fele tésztát beleöntjük. A másik felébe belereszeljük a csokit, és a tészta tetejére egyenletesen elosztjuk. Lassú tűzön tűpróbáig sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.