Szép,gusztusos és fincsi!!:))Gratula!
1 csésze = 2,5 dl
tepsi méret: 17*24 cm
A lisztet, sütőport, szódabikarbónát, kakaót, nescafét, sót egy tálkába tesszük.
Először a cukrot a tojással, majd a puha margarint/vajat beletéve habosra kavarjuk a masszát. Beleöntjük a tejet, vanília aromát, vizet, és tovább habosítjuk.
Ezután beleszitáljuk a lisztes keveréket, összekeverve egy piskóta alaphoz hasonló alapot kapunk. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük.
Előmelegített 175 fokos sütőben 30 percig sütjük. Kicsit lágyabb lesz, mint a piskóta.
Megszórhatjuk porcukorral (nekünk natúr maradt), tortaszeletekre, kockákra vágjuk. Gyümölccsel, kompóttal is kínálható.
Megjegyzés:Erre az adagra elég ennyi sütési idő, különben nagyon megszárad. – Remek kiegészítése a főételnek. – Kristálycukorral készítve is finom (kipróbáltam), barnacukorral ízre hatásosabb.
(Csak kisebb adag, pici változtatással.)
Eredeti recept: http://limarapeksege.blogspot.com/2009/06/csokolade-torta.html
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.