Tészta:3x5db tojás, 3x5 evőkanál lszt, 3x5 evőkanál kristálycukor, 3db sütőpor, 3 x1 evőkanál kakópor
Krém::2db csokolásé pudingpor, 7dl tej , 2db vaníliás cukor, 6 evőkanál liszt , 1 l tej , 2db margarin, 0.5kg porcukor, 3db vanília cukor, 1 ü rum vagy ,4 evőkanál kakaóaroma(0.5dl)30dkg étcsokoládé bevonó,1dl olaj , díszítéshez ki mit szeret.
A tészta hozzávalóiból elkészítjük a tortalapokat:5db tojás, 5e.k cukor, 5e.k liszt, 1cs sütőpor, 1 evőkanál kakaópor, (tortaforma mérete 36cm)Ha mind a 3 lapot kisütőtük akkor hagyjuk kihűlni.
Krém::A 2cs csokoládé pudingot meg kell főzni a 7.5dl tejben jó sűrűre , majd hagyni hűlni.6 e. k lisztet megfőzni az 1 l tejben és hagyni hűlni.A margarinokat jó habosra kikeverni a 0.5kg porcukorral , majd bele a vanília cukor, a 4 evőkanál kakó , majd a rum és ezzel is jól kikeverni , mikor ez is megvan akkor hozzáadni a csokipuningos krémet és ezzel is jól kikavarni , majd fokozatosan hozzáadni a főzött krémet és ezzel is jól kikeverni.Ha már könnyű és jó állagú a krém akkor a lapokat megtöltjük amilyen krémesre szeretnénk és a külsejét is bevonjuk ezzel a krémmel és betsszük a hűtőbe.A csokoládét felolvasszuk az 1dl olajban gőzz felet , majd egy kenőecset segítségével elkezdjük bevonni a lehűlt tortánkat , majd visszatesszük ismét a hűtőbe és néhány perc múlva ismét megismételjük.Mikor már készvagyunk a csokoládé bevonással akkor lehet ízlés szerint dísziteni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.