Sütünk 2 db 8 tojásos piskótát, ha kisült, nedves konyharuhába feltekerjük, és megvárjuk míg kihűl.
Közben elkészítjük a krémet.
A tejszínt egy fazékba öntjük, beleszórjuk az apró darabokra összetört csokit és porcukrot, állandó keverés mellett felforraljuk,majd kihűtjük teljesen.
Ha ez megvan,hozzáadjuk a vajat, és jó habosra keverjük. A kihűlt piskótatekercset megszabadítjuk a konyharuhától, és megkenjük vele mindkettőt, ügyelve arra hogy kívülre is maradjon valamennyi a krémből.
Nagyon finom, ízletes.Díszítés saját fantázia szerint
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.