Hozzávalók:
A tésztához:
8 tojás
20 dkg cukor
20 dkg liszt
50 g kakaó
1/2 dl olaj
csipet só
Krém: 13 dkg porcukor, 1,vaníliás cukor,3 tojássárgája, 5 dkg étkezési keményítő,2,5 dl tej, 25 dkg tortabevonó, 20 dkg puha vaj
Elkészítése:
Elkészítése:
Tésztát három lapba sütjük
A krémhez a porcukrot, a vaníliás cukrot,a tojássárgáját, a keményítőt és a tejet gőz fölött sűrű krémé folyamatosan keverjük. Hideg vízfürdőbe áttéve, kevergetve kihűtjük. A tortabevonót gőz fölött felolvasztjuk. A vajat habosra keverjük a tojáskrémet és a bevonót kanalanként hozzáadjuk. Krémmel megtöltjük a lapokat, tetjét és az oldalát is majd csokoládé forgáccsal díszítjük a tetejét
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.