3 dl tej
3 dl habtejszín
4 tojássárgája
18 dkg kristálycukor
1 csomag vaníliás cukor
100 g 70%-os étcsokoládé
csipetnyi só
reszelt narancshéj
Melegítsd fel a tejet, a tejszínt és a vaníliás cukrot. Goz folott 1-2 ek víz hozzáadásával olvaszd fel az étcsokit, tegyél bele egy csipetnyi sót, majd tedd félre. A tojássárgájákat keverd habosra a cukorral, majd ontsd hozzá a tejszínes tejet. Tedd vissza a tuzre, és kezdd el krémessé fozni. Kozben ontsd hozzá az olvasztott étcsokoládét, és add hozzá a reszelt narancshéjat. Ha elkészult, hutsd le, és tedd a hutobe 1-2 órára.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.