Nagyon szép!!!
Piskóta 1 lap: - három lapot sütünk
Csokoládékrém:
Eperkrém:
Bevonó krém:
Díszítés:
Tortaforma: 22 cm
Összeállítás:
A bevonó krémhez a pudingot vízzel/tejjel elkészítjük. Hűlni hagyjuk.
A margarint a porcukorral habosra kavarjuk, majd a kihűlt pudingot apránként adagolva, krémesre keverjük. A lehűlt tortát a krémmel bevonjuk.
Díszítés tejszínhabbal, cukordrazséval stb., illetve ízlés szerint.
Megjegyzés: A jelen esetben volt egy napos „kényszer pihenő”, ami nem igazán volt kedvező hatással!
(Saját összeállítás)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.