Nagyon szép, mutatós.
tortalap -
6 tojás
6 e.k. cukor
6 e.k. liszt
2 e.k. kakao por
fél csomag sütőpor
csipet só
Krém-
4 csomag vaniliás puding
1,5 l tej
25 dkg vaj
10 e.k. cukor
5 dkg főző csoki a krémbe
5 dkg csoki a tetejére.
A tojások fehérjét csipet sóval kezdjük el felverni,apránként adjuk hozzá a cukrot.
Amikor jó kemény a hab keverjük hozzá egyenként a tojások sárgáját és végül a lisztet is keverjük hozzá.
A lisztbe keverjük bele elöbb a sütőport és a kakao port.
Kivajazott ,lisztezett torta formában 180 C fokon 35 perc alatt készre sütjük.
Ha kihűlt vágjuk 3 lapra.
Krém -
A pudingot a cukorral főzzük meg a tejben.
Vegyük ketté és az egyik felébe még melegen keverjük bele a csokit.
A krémeket hadjuk teljesen kihűlni,majd keverjük bele a vajat is (a 25 dk vaj fele-fele)
A vaniliás krémmel megtöltjük a piskóta lapokat.
A csokis krémmel pedig körbe diszítjük.
Lecsokizzuk a tetejét és megszórjuk csoki forgáccsal.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.