Hozzávalók:
30 dkg darált háztartási keksz
10 dkg margarin
1 csomag 25 dkg-os gesztenyemassza
30-40 g porcukor (ízlés szerint változtatható)
1 tk rum aroma
fél dl tej +pici a mártogatáshoz
1 cs baba piskóta
tetejére és közé
20 dkg csokoládé
csepp olaj
pici cukor
tetejére
5 dl Hullala habtejszín
A gesztenyemasszát kiolvasztjuk és a hozzávalókat egy tálba tesszük.
A tejet adjuk hozzá legutoljára, fokozatosan adagolva, miközben összegyúrjuk a masszánkat.
Annyi tejet keverjünk hozzá, amitől könnyen formázható lesz a sütink.
Tepsi aljára nyomkodjuk a masszát ,majd tejbe mártott baba piskótával hézagosan kirakjuk.
A cukorral csepp olajjal kikevert felolvasztott csokival kiöntjük közötte
A tejszínt habbá verjük és tetszés szerint rárakjuk. legfelül a csokival megcsurgatjuk .
Könnyen gyorsan elkészül, egy fél órát azért nem árt ha áll a hűtőben.
Tálalhatjuk is azonnal.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.