Gratulálok!Nagyon szép!!
Hozzàvalok a tésztàhoz :
· 3 db tojàs
· 3 evokanàl cukor
· Fél cs. Sütöpor
· 3e.k. olaj
· 3 e. k. liszt
· 1 cs vanilliàs cukor, vagy egy db vanilin rud kikapart belseje
Hozzàvalok a krémhez :
· 6 tojàs
· 30 dkg cukor
· 2 cs. Vanilliàs cukor
· 37 dkg margarine
· 30 dkg tejcsokolàdé
Elkészités :
A tojàsokat szétvàlasztjuk, a sàrgàba rakjuk a vanilliàs cukrot a sütöport és az olajat. A fehérjébe a cukrot és habbà keverjuk. Amikor szép kemény habot kaptunk, hogy nem esik ki a tàlbol, a sàrgàjàt beleontjuk és épp, hogy a mixerrel osszekeverjuk, majd a lisztet és szintén épp, hogy összekeverjuk a mixerrel!
A krém:
A tojàsokat a cukorral és a vanilliàs cukorral nem lobogo göz fölott, folyamatosan keverve palacsinta tészta sürure fözzük (az a jo, ha egy kissé folyékony àllagu), majd kihütjük. A csokolàdét 10 dkg margarinnal, szintén ngôz felett felolvasztjuk és a maradék margarint egy külön tàlban habosra keverjuk. A hàrom féle masszàt kanalanként összevegyitjük, szép simara keverjük.
Majd eztàn kinek izlése adja, ugy tölti be a tésztàba.
A torta forma nekem 21 cm àtméröjü volt, az adagokat is ehhez mérten szàmoltam ki.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.