nagyon jó izletes guszta
40 dkg babapiskóta
1,5 dl tej
1 cs.vaníliás pudingpor
1 cs.csokis pudingpor
1 cs.karamellás pudingpor
1 ü.rumaroma
30 dkg kristály cukor /12 ek./
Rokokó tortadara vagy reszelt étcsoki
Előkészítés:A három fajta pudingot külön-külön megfőzzük fél-fél liter tejjel és 4-4 evőkanál cukorral.
Elkészítés:Egy tortaformába vagy magasabb falú tepsibe rétegezzük a piskótát és a pudingokat: a forma alját kirakjuk a babapiskótával, meglocsoljuk az aromával, majd még melegen ráöntjük a csokis pudingot.Folytassuk a rétegezést a piskótával, karamelles pudinggal, majd ismét a piskótával. Legfelülre a vanília ízű puding kerüljön. A tetejét szórjuk meg tortadarával vagy reszelt csokival.
A tortát tegyük a hűtőbe és csak másnap szeleteljük fel.
Jó étvágyat kívánok!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.