27 dkg liszt
1 csomag sütőpor
2 evőkanál kakaópor
10 dkg puha vaj
3 tojás
15 dkg cukor
1 dl joghurt
14 dkg cékla (tisztítva, sütőben sült)
10 dkg tejcsokoládé
7 dkg étcsokoládé (71%-os)
1 teáskanál fahéj
A lisztet elkeverjük és átszitáljuk a sütőporral, a fahéjjal és a kakaóval.
A sült céklát felszeleteljük és a tojással, olajjal, joghurttal, cukorral, vajjal együtt összeturmixoljuk.
Ezután összekeverjük a nedves hozzávalókat a szárazzal és hozzáadjuk az összetördelt csokoládét.
Végül az egészet beleöntjük a kivajazott, kilisztezett tálba. 180 fokos sütőben kb. 35 percig sütjük (tűpróba).
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.