Tesztahoz : 3 tojas ,1 pohar cukor , 3 cs.vanilias cukor, 375 ml tejszin ,2 pohar liszt ,2 tk sutopor , 1/2 pohar neskakaopor. Bevonathoz : 125 ml tejszin , 10 dkg keseru csoki , 1 pupos ek nutella. Tetejere : feher csoki. A pohar merete : 2 dl
A sutot elomelegitem 170 fokra. Elkeszitem a tesztat.A neskakao kivetelevel minden egy talba teszek es csomomentesre keverem.A tepsit sutopapirral kibelelem,olajjal vekonyan atkenem a sutopapirt es retegezve beleontom a tesztat. Egy ujjnyi teszta,erre raszorom a kakaoport,megint teszta,kakaopor,vegul a maradek tesztat raontom es beteszem a sutobe.Kb 40-45 perc alatt keszre sutom . ( tuprobaig ) Amig a suti sul a feher csokit lereszelem es egy talba teszem . Elkeszitem a bevonatot is. A tejszint felforralom es raontom az osszetort keseru csokira es a nutellara . Addig kevergetem ,amig teljesen fel nem olvad a csoki es a nutella. A megsult sutinket villaval surun megszurkalom a tetejen es a kihult sutire ontom a keseru csokis bevonatot.megszorom a feher csoki reszelekkel es dermedesig a hutobe teszem. ATEPSI MERETE : 10X30 CM -ES VOLT !!!! IGY 2 TEPSIRE ELEG EGY ADAG TESZTA!!!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.