Ráma, méz, porcukor, tojás, rumaroma, liszt, szódabikarbóna, mogyorókrém, Krémeskrémpor, tejszin, étcsokoládé
Csokis, mogyorós szelet
Tészta: 5 dkg Rámát, 2 kanál mézzel, 15 dkg porcukorral, 1 tojással, + 1 tojássárgájával, fél rumaromával gőz fölött kikeverek, majd 30 dkg lisztet, pici szódabikarbónát keverek bele. 2 lapot sütök belőle.
5 tojásból csokis piskótát sütök, majd mogyorókrémmel megkenem. Feltekerem, és felszeletelem.
Krémeskrémet (üzleti) habosra keverek 8 dl tejjel, két felé osztom.
Az egyik lapra kenem a krémeskrémet, majd 2.5 dl tejszint habbá verek, és rákenem. Kirakom a piskótatekercsekkel. Ismét a krémeskrém következik, majd megint 2.5 dl tejszin habbá verve. Ráteszem a másik lapot, és tetejére olvasztott csokoládét teszek.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.