Süti:
7,5 dkg \"Vénusz sütőmargarin
20 dkg édesítőszer
2 tojás
10 dkg liszt
5 dkg keserű kakaópor
0,5 dl tej
a sütéshez 20 papírforma
A mázhoz:
17,5 dkg Sorbitum édesítő
2 teáskanál keserű kakaópor
4 evőkanál forró víz
Elkészítés:
A vajat, édesítőszert tojásokat összekeverjük. A lisztet és a kakaóport, valamint a tejet lassanként hozzákeverjük. A tepsibe állított formákat félig töltjük a tésztával és 190°C-os sütőben 10-15 percig sütjük. Amint kivettük a sütőből, minden sütire 1 evőkanál mázat rakunk.
Máz: A Sorbitumot és a kakaóport összekeverjük, majd hozzáadjuk a forró vizet és addig keverjük míg viszonylag folyékony masszát nem kapunk!
Ui: Olvasztott diabetikus csokoládéval jobb a felső réteg állaga.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.