Már ide is felkerült ez nem tökéletes mákos rolád.
1 alma
1 csicsóka
1 tk méz
2 ek darált mák
1 csipet Himalája só
1tk fahéj
2 evőkanálnyi csokikrém
Elkészítjük a csokikrémet is:
1 avokádó
2 ek kanál akácméz
1 ek kókuszzsír felolvasztva
1/2 dl mandulatej
2 tk bio kakaópor
Az almát és a csicsókát jól megmostam, és nagy lyukú reszelőn lereszeltem.
Hozzáadtam a mézet, fahéjat és a kávédarálón megdarált mákot.
Jól összekevertem a tálban, és egy kis adagot tányérra tettem.
A kezemmel roládot formáztam belőle.
Mikor a fazonja már tetszett, akkor nagyon lassan rásimítottam a csokikrémet a rolád tetejére. Tudom, hogy nagyon hiányozni fog nektek a mandulám a tetejére, de annyira beleszerettem ebbe a gyönyörű kis roppanós csicsókabébibe, hogy belőle lett a fő díszítő elem 2 pici citromfű levél közé helyeztem.
Ugye milyen jól nézki.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.