Anna nagyon ötletes és szép! Nekem tetszik nagyon és mindenből a kedvencem a csokis, a tortából is.
A piskótalapokhoz: 3x: 4 tojás
4 evokanál kristálycukor
4 evokanál liszt
1 mokkáskanál sutopor
A krémhez:
0,5 l tej
10 evokanál kristálycukor
4 evokanál liszt
1 vaníliáscukor
4 evokanál porkakaó
25 dg vaj
400 gr mogyorós csokikrém
A díszítéshez:
kókuszreszelék vagy vágott mandula
1 tábla fozocsoki, egy evokanál olaj
Három piskótalapot sutunk egy 22x35 cm-s tepsiben, hagyjuk kihulni .
A vajon kívul osszefozzuk a krém hozzávalóit, majd ha kihult, hozzákeverjuk a vajat. Ez Rena receptje volt, én csak annyit változtattam rajta, hogy mivel nagyobb lett a piskóta, kevés lett a krém, szerencsére volt otthon mogyorós csokikrém, amit hozzákevertem, így picit más lett az íze és elég is lett.
Koszi Reni, nagyon jó a recepted!
A tortát megtoltottem a krémmel, bevontam kívulrol is. Pár órára a hutobe tettem. Csokimázzal bevontam, az oldalára kókuszreszeléket tettem és díszítettem gyongycukorral, készen vett marcipánvirággal.
Nagyon ízletes, kiadós torta.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.