10 dkg étcsokoládé
2 tk méz vagy csipet stevia por
3 dl tejszín
150 ml natúr joghurt
A feldarabolt csokit a tejszínnel és az édesítovel goz folott olvasszuk fel állandó keverés mellett. Amikor teljesen egynemu lesz, vegyuk le a gozrol, keverjuk bele a joghurtot is, és mehet a hutobe. A fagyigépbe már teljesen lehutve tegyuk bele.
TIPP: Ha nincs fagyigépunk, akkor tegyuk a mélyhutobe, és 3-4 óra alatt meg is fagy parfészerure. Fagyasztás elott érdemes 10-15 percet várni, hogy felengedjen kicsit.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.