A lisztet a fűszerekkel, a TW Fokhagymaprésen átnyomott fokhagymával összekeverjük, és felét a Pác- és Panírsztár aljába öntjük.
Rátesszük a rácsot, amire sorban ráhelyezzük a hússzeleteket. A lisztes keverék másik felét a rácson levő húsokra öntjük. Lezárjuk a Pác- és Panírsztárt. Párat fordítunk az edényen.
Levesszük a tetejét és a fűszeres lisztbe forgatott húsokat a kivajazott UltraPro Lasagna Sütőbe tesszük szépen egymás mellé. A maradék fűszeres lisztet a húsokra egyenletesen rászórjuk.
A vöröshagymát a Konyhaművész Szeletelővel vékony karikákra szeljük és rárakjuk a hússzeletekre. A Konyhai Tésztareszelőn lereszeljük a sajtot és azt is a húsra terítjük.
A tejfölt elkeverjük az olajjal és a tetejére locsoljuk.
Az UltraPro Lasagna Sütőnkre rátesszük a tetejét és 180 Fokos sütőben 40 percig sütjük vagy addig, amíg a teteje meg nem pirul. Sütője válogatja az időt igazából.
Köretnek párolt rizst tálalunk hozzá, amit a Mikrós Rizsfőzőben készítünk el.
Tipp:Csirke- vagy pulykamellből is elkészíthető.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.