Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 18 péntek Andrea, Ilma névnapja

Főoldal » Könnyű » Csirkeszárnyak borgonyapehelyben

felvitel dátuma: 2011-11-27 11:13:42       mai nézettség: 4       nézettség: 3347
részletes recept
Csirkeszárnyak borgonyapehelyben
Hozzávalók 4 személyre:

1 kg csirkeszárny

A panírozáshoz:

finom liszt

tojás

burgonyapehely

A fűszerek:

kakukkfű

chili /v.csípős paprika pehely/

cayenne bors

steak bors

curry

fokhagyma por

snidling

A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu

A sütéshez:

étolaj

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Elkészítés:A csirkeszárnyakat megtisztítjuk,végeit levágjuk és a forgóknál ketté vágjuk.Sózzuk és a hűtőbe tesszük.

Elkészítés:A fűszereket elkeverjük a liszttel maj a szárnyakat a fűszeres lisztbe,felvert tojásba és burgonyapehelybe panírozzuk.Bő olajban közepes hőfokon kisütjük.

étvágyat kívánok hozzá!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Helga 2011 november 27

Jól néz ki! (Amikor megláttam a képet, tudtam, hogy a te recepted:)

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*