Jól néz ki! (Amikor megláttam a képet, tudtam, hogy a te recepted:)
1 kg csirkeszárny
só
A panírozáshoz:
finom liszt
tojás
burgonyapehely
A fűszerek:
kakukkfű
chili /v.csípős paprika pehely/
cayenne bors
steak bors
curry
fokhagyma por
snidling
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
A sütéshez:
étolaj
Elkészítés:A csirkeszárnyakat megtisztítjuk,végeit levágjuk és a forgóknál ketté vágjuk.Sózzuk és a hűtőbe tesszük.
Elkészítés:A fűszereket elkeverjük a liszttel maj a szárnyakat a fűszeres lisztbe,felvert tojásba és burgonyapehelybe panírozzuk.Bő olajban közepes hőfokon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.