Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 21 hétfő Konrád névnapja

Főoldal » Csirkeszárny leves húsgombóccal

felvitel dátuma: 2012-03-13 15:16:30       mai nézettség: 1       nézettség: 2029
részletes recept
Csirkeszárny leves húsgombóccal
Hozzávalók 8 személyre:

Hozzávalók: 4 db. csirkeszárny, 2 db, sága-és fehér répa, zsiradék,/én tyúk zsírt használtam,/20, dkg. darát hús, egy marék rízs, 3 db. tojás, , zeller zőld, 1 db. paprika, bors, babérlevél.búzadara,leves kocka,

Előkészületi idő: 25 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

Elkészítés:A zsiradékon a zőldségeket megpárolom, a szárnyakat ketté vágom,sózom, borsozom, felöntöm vízzel,beleteszem a paprikát, a babér levelet,egy tyúkhus leves kockát. Közben elkészítem a gombócokat. Arízst megpárolom, előfőzm, majd ha hült , összekeverem a darált hússal, 1 tojással, sózom, picit borsozom,és ha a leves felfórt pici gombócokat csinálok belőle, vízes kézzel és belerakom. Ha megfőtt, 2 tojást felhabolok, teszek hozzá búzadarát, össze keverem, és bele szaggatom a levesbe,1 zeller levelet belefőzök, attol íze lessz, kiadós laktató étel.

Szakács: Anna


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 kautz1009 2012 március 13

Nekem jöhet!!Nagyon guszta!!?))

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*