Nekem jöhet!!Nagyon guszta!!?))
Hozzávalók: 4 db. csirkeszárny, 2 db, sága-és fehér répa, zsiradék,/én tyúk zsírt használtam,/20, dkg. darát hús, egy marék rízs, 3 db. tojás, só, zeller zőld, 1 db. paprika, bors, babérlevél.búzadara,leves kocka,
Elkészítés:A zsiradékon a zőldségeket megpárolom, a szárnyakat ketté vágom,sózom, borsozom, felöntöm vízzel,beleteszem a paprikát, a babér levelet,egy tyúkhus leves kockát. Közben elkészítem a gombócokat. Arízst megpárolom, előfőzm, majd ha hült , összekeverem a darált hússal, 1 tojással, sózom, picit borsozom,és ha a leves felfórt pici gombócokat csinálok belőle, vízes kézzel és belerakom. Ha megfőtt, 2 tojást felhabolok, teszek hozzá búzadarát, össze keverem, és bele szaggatom a levesbe,1 zeller levelet belefőzök, attol jó íze lessz, kiadós laktató étel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.