nekem az a velemenyem mindegyik receptjeidet vegig neztem latom nagyon tehetseges vagy csak igy tovab
25 dkg csirkemell
25 dkg morzsolt kukorica
25 dkg zöldbab
1 cs zöldhagyma
2 dl kefir
Só, Grillfűszer, cukor ízlés szerint
1 db citrom
1 ek mustár
A csirkemellet besózzuk, grillfűszerrel bedörzsöljük és alufóliába csomagolva, a sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük, majd fóliából kibontva hűlni hagyjuk.
A zöldbabot megtisztítjuk, feldaraboljuk, és enyhén sós vízben puhára főzzük és leszűrjük.
Ezután a húst csíkokra vágjuk, és a főtt kukoricával összekeverjük.
A megmosott zöldjével együtt felszeletelt hagymát hozzáadjuk, megsózzuk, és citromlével meglocsoljuk.
A mustárt a kefirrel elkeverjük, az ízét egy csipetnyi cukorral szelídítjük, és a salátára öntjük.
Jól összekeverjük és egy- két óráig hideg helyen állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
Hidegen tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.