Fél kg főtt csirkemell
15 dkg hagyma
15 dkg sárgarépa
15 dkg gomba
30 dkg őszibarack
1 dl olíva olaj
1 db citrom
Só, bors, porcukor ízlés szerint
Húslevesből megmaradt csirke húst lecsontozom, bőrét leveszem, és vékony szeletekre vágom.
A megtisztítom a sárgarépát és a gombát, majd vékony szeletekre vágjuk és leforrázzuk.
Keverőtálba helyezzük a felsorolt anyagokat, olsóval, citrommal, borssal ízesítjük, majd megszórjuk finomra vágott petrezselyemmel.
Lazán összekeverjük és hozzáadjuk az olíva olajat, a vékony szeletekre vágott őszibarackot. Ízletesen tálaljuk, miután egy órára hűtőszekrénybe helyezzük. Hidegen tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.