20 dkg csirkeaprólék főzött maradék
20 dkg héjában főtt burgonya
2 alma
10 dkg csemege uborka
2 dl joghurt
Só ízlés szerint
Bors ízlés szerint
Mustár ízlés szerint
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
petrezselyem zöld díszítéshez
Hús levesből megmaradt csirkehúst kicsontozom, bőrét leválasztom, majd kockára vágom.
A héjában megfőzött és megtisztított burgonyát felkockázzuk. Az uborkát felkarikázzuk, a héjas almát kisebb darabokra vágjuk. A hagymákat megtisztítjuk, a vöröshagymát lereszeljük vagy nagyon finomra vágjuk, a hagymával ízesítjük, majd beleforgatjuk az előkészített alapanyagokat. Petrezselyemzölddel, tojáskarikával és almaszelettel díszíthetjük. Hidegen tálaljuk
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.