Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 26 szombat Ervin, Aida névnapja

Főoldal » Hús ételek / baromfi recept » Csirkesaláta joghurtos burgonyával

felvitel dátuma: 2011-02-10 11:50:31       mai nézettség: 1       nézettség: 4806
részletes recept
Csirkesaláta joghurtos burgonyával
Hozzávalók 4 személyre:

20 dkg csirkeaprólék főzött maradék
20 dkg héjában főtt burgonya
2 alma
10 dkg csemege uborka
2 dl joghurt
Só ízlés szerint
Bors ízlés szerint
Mustár ízlés szerint
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
petrezselyem zöld díszítéshez

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:

Hús levesből megmaradt csirkehúst kicsontozom, bőrét leválasztom, majd kockára vágom.
A héjában megfőzött és megtisztított burgonyát felkockázzuk. Az uborkát felkarikázzuk, a héjas almát kisebb darabokra vágjuk. A hagymákat megtisztítjuk, a vöröshagymát lereszeljük vagy nagyon finomra vágjuk, a hagymával ízesítjük, majd beleforgatjuk az előkészített alapanyagokat. Petrezselyemzölddel, tojáskarikával és almaszelettel díszíthetjük. Hidegen tálaljuk

Szakács: Pille


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*