Maradék sült csirkemell vagy comb
2 db piros kaliforniai paprika
2 db tv paprika
2 db zöld színű paprika/az egyik lehet hegyes erős/
2 db sárgarépa
2 db paradicsom
1 db kígyó uborka
1 szál póréhagyma
Az öntethez:
1 dl majonéz
1 dl tejföl
1 dl tejszín
0,5 dl ketchup
5-6 szem kapribogyó
1 db ecetes uborka
1 szál újhagyma
só
őrölt fehér bors
1 citrom leve
mustár
porcukor
Elkészítés: A húst leszedjük a csontról és felcsíkozzuk. A zöldségeket megmossuk, csíkokra vágjuk. Az öntethez a kapribogyót, uborkát, újhagymát apróra vágjuk. Összekeverjük a majonézt, tejfölt, tejszínt, ketchupot. Hozzáadjuk az apróra vágott anyagokat. Ízesítjük sóval, borssal, mustárral, citromlével és porcukorral.
A zöldségeket elrendezzük a tányérokon, ráhalmozzuk a csirke húst és az öntettel tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.